Kvällspromenad



¡Hola! 
Dagen har vart jätteseg, vi började fem över åtta idag och då kollade vi på nån NO powerpoint. Jag fattar inte hur lärarna tänker när dem väljer powerpoint så tidigt på morgonen, man somnar ju nästan. 
Efter skolan drog jag hem och pluggade lite, sen drog jag ut på en kvällspromenad med Selma och Emelie.
Det var hur härligt som helst, självklart skulle vi ju stanna och köpa godis påvägen hem. Det är så typiskt mig att ta tillbaks massa kalorier när man precis har brännt dom haha...!

Nu har jag precis skrivit klart min bokrecension som ska vara inlämnad imorgon, känns så sjukt gött att den äntligen är klar.. Efter typ 2 månader haha!

kram

Dissar



Hej! Jag kom hem för ungefär en timma sen efter att ha sprungit/powerwalkat med Emila. 
Vi stannade även vid hemköp och smakade på den nya magnumglassen, det var nog den äckligaste glassen jag har ätit haha! Chokladen "runt" glassen var helt okej men det innuti glassen smakade inte alls gott. Det var den första och sista gången som jag äter den glassen haha! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova för att kunna vakna tidigt.
Kram

Sista dagen

 
Hej på er! Det var ett bra tag sen jag uppdaterade men har inte haft tid.. snart är det sommarlov & då lovar jag att uppdatera ofta. 
Idag är det iallafall sista dagen på lovet. Jag avslutade sista dagen med att cykla till överby med Selma, det gick inte alls bra då min kedja hoppade typ tre gånger. Jag vet inte hur man fixar kedjor så heller så det var ju inte heller bra.
Vi åt på donken och sen cyklade vi hem igen haha!
Nu ska jag dra på mig träningskläder och dra ut o jogga med Emila, det var ett tag sen jag joggade så jag har nästan ingen kondition kvar.
 
kram